Написати в WhatsApp Написати в Viber

Ферменти для косметології

Фермент для застосування в косметологічних препаратах та процедурах

Ферменти (ензими) для косметології ➤ Ліпаза ✅ Колагеназа ✅ Кератиназа ➤ Призначення та застосування ⭐ ENZIM (Україна) ⭐ Купити Ціна виробника: ☎ +380675823322 ☎ +380955823322

Ферменти для косметології застосовуються для корекції різних захворювань шкіри та патологічних станів. Всіма реакціями, що відбуваються в шкірі, від побудови колагенових і еластинових волокон до постачання киснем клітин і нейтралізації вільних радикалів, керують близько сотні ферментів. За здоров'я шкіри в першу чергу відповідає саме збалансованість ферментативних процесів.

Цінність ферментів в косметології полягає в тому, що вони здатні каталізувати (прискорювати і підсилювати) різноманітні процеси в організмі, не беручи участь в них безпосередньо. При цьому ензими роблять свій вплив, навіть якщо вони застосовуються в надзвичайно малих, мікроскопічних дозах.

У косметичних засобах найчастіше ферменти зустрічаються в різних масках і пілінгу для глибокого очищення обличчя. Вони легко руйнують білкові зв'язку між відмерлими клітинами, відлущують їх, звільняють шкіру від пігментації і наслідків акне, стимулюють синтез нових клітин, регенерацію тканин, відновлення дерми, ліквідують бактерії, що викликають запалення й акне.

Для створення ферментних препаратів для косметології ферменти виділяють із залоз тварин і різних частин рослин, а також вирощують промисловим способом, використовуючи грибки та бактерії. Ферменти вводять до складу кремів, масок, гелів і зубних еліксирів. Вплив ферментних препаратів більш щадний в порівнянні з кислотними препаратами, їх можуть використовувати навіть люди з чутливою шкірою.

Ліпаза для косметології

Ліпаза для косметології ➤ Фермент для гідролізу (розщеплення) жирів ➤ Призначення та застосування ⭐ ENZIM (Україна) ⭐ Купити Ціна виробника: ☎ +380675823322 ☎ +380955823322

Ліпаза - надактивний фермент (ензим), відноситься до класу ліполітичних ферментів: розщеплює жири (тригліцериди), і, в складі косметичних засобів, може виконувати кілька різних функцій, перш за все - жироспалюючу й очищувальну.

Потрапляючи в глибокі шари епідермісу та дерми, ліпаза пригнічує утворення нових адипоцитів і, таким чином, запобігає «розростанню» жирової тканини. Це дозволяє використовувати ліпазу в якості активного інгредієнта формул кремів і гелів, спрямованих на боротьбу з целюлітом і поліпшення контурів фігури, а також структури шкіри.

Ліпаза в косметології та косметиці - делікатна альтернатива стандартним хімічним сполукам і сірковмісним речовинам у складі очищувальних засобів, які призначені для терапевтичного догляду при акне й інших дерматологічних патологіях, пов'язаних з бактеріальними інфекціями.

Ліпаза використовується в першу чергу для глибокого очищення і відшулушування жирної або проблемної шкіри з тенденцією вугрової висипки.

Колагеназа для косметології

Ліпаза для косметології ➤ Фермент для гідролізу (розщеплення) жирів ➤ Призначення та застосування ⭐ ENZIM (Україна) ⭐ Купити Ціна виробника: ☎ +380675823322 ☎ +380955823322

Колагеназа відноситься до числа найбільш потужних протеолітичних ферментів зі специфічною дією на колагенові волокна - основного структурного елементу сполучної тканини. Колагенази є єдиними ферментами, здатними специфічно розпізнавати нативний колаген і гідролізувати його.

Колагеназа в косметології застосовується при:

✓ Корекції рубців (атрофічних, гіпертрофічних, келоїдних, рубців постакне, стрий).
✓ Фіброзних ускладненнях, включаючи пост-травматичні та пост-хірургічні фібрози.
✓ Ускладнень після естетичних операцій (ліпосакцій, ліпофіллінга та ін.).
✓ Комплексної терапії фіброзного целюліту.
✓ Підготовки до інвазивних процедур.
✓ Стимулювання регенеративних процесів шкіри та профілактики утворення зморшок.

Кератиназа для косметології

Ліпаза для косметології ➤ Фермент для гідролізу (розщеплення) жирів ➤ Призначення та застосування ⭐ ENZIM (Україна) ⭐ Купити Ціна виробника: ☎ +380675823322 ☎ +380955823322

Кератиназа - це фермент, який застосовується в різних областях, де є потреба у гідролізі кератинів: в біомедичній, фармацевтичній та косметології для гідролізу пріонів, для приготування вакцин при лікуванні дерматофітозів, для виробництва біоактивних пептидів, видалення кератину при лікуванні псоріазу та акне, деградації кератінізованої шкіри та депіляції.

Завдяки специфічній кератолітичній активності, кератиназа дуже м'яко, без травматичних наслідків, відшулушує ороговілі клітини шкіри. Вона сприяє усуненню гіперкератозу, і як наслідок, сприяє вирівнюванню мікрорельєфу та поліпшенню кольору обличчя, підвищенню якісних характеристик шкіри. Вона прискорює оновлення клітин, що призводить до більш гладенького та молодого вигляду шкіри.

Кератиназа забезпечує інтенсивну тривалу гідратацію рогового шару шляхом зміни сили зчеплення корнеоцитів. Вона вирівнює тон шкіри, зменшує плями, усуваючи поверхневі клітини з пігментацією, викликаної окисленням, ультрафіолетовим випромінюванням і старінням клітин. Кератіназа ефективна для проблемної шкіри: видаляє блокуючий сальні протоки кератин і покращує зовнішній вигляд шкіри з акне.

Фермент кератиназа не має побічних ефектів, гіпоалергенна, з хорошою сумісністю зі шкірою, ідеальна для чутливої шкіри. Не має сезонних обмежень.

Препаративна форма ферментів - порошок.

Упаковка - скляний флакон 10г

Зберігати при температурі від +2°С до +20°С в сухом, захищеному від сонячних променів місці.

Термін придатності (від дати виробництва) - 24 місяці

Виробник - Завод ферментних препаратів ЕНЗИМ (м.Ладижин, Україна)

Консультация и заказ через Viber Консультация и заказ через WhatsApp
Консультация и заказ через мессенджери